Wat te doen in de kerstvakantie: top tien leuke tips voor uitjes

Geschreven door op 15 december 2016 om 16:46
Kerstvakantie, Kerstvakantie uitjes, uitjes, Lion King, Simba he lives in You | Foto: Deen van Meer (Persfoto Stage Entertainment)

Ook deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen! Er is genoeg te doen rond de feestdagen en wij hebben de top tien leuke uitjes voor je uitgezocht.

Disney on Ice

Meer dan vijftig favoriete Disneyfiguren doen mee aan dit spektakel op het ijs. Beleef de magie van Frozen, zie Mickey en Minnie Mouse over het ijs vliegen en zing mee met de bekende Disney-klassiekers. De show is geschikt voor de hele familie! Voor de data in Amsterdam in Utrecht kun je op de website van de show kijken, er zijn nog tickets beschikbaar.

Toppers in Concert – Christmas Party of the Year

De Toppers vieren hun 12,5 jarig jubileum met speciale kerstshows in Ahoy! Tijdens de ‘Christmas Party of the Year’ komen zoals je van de Toppers gewend de grootste en gezelligste meezingers voorbij, maar dit keer in speciale kerstsfeer. Onder andere de jongens van Streetlab en de meiden van O’G3NE zijn de gastartiesten in Ahoy.

Lees meer…

De Notenkraker

Ook dit jaar zijn er in de kerstvakantie weer meerdere shows van De Notenkraker te zien. Zo is er een uitvoering door Het Charkov Staatsopera en Ballet Theater en door het Ballet en Staatsopera van Tatarstan. Ook zijn er shows van de uitvoering op ijs, De Notenkraker On Ice.

Lees meer…

Chaplin – De Musical

Chaplin – De Musical is een unieke muzikale voorstelling over het bijzondere leven van de beroemde Brit. Zowel zijn moeilijke jeugd als zijn succesvolle filmcarrière komen aan bod in de musical. De voorstelling is tijdens de kerstvakantie exclusief te zien in de Amsterdam RAI.

Lees meer…

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi geeft op 27 december voor de 24e keer zijn traditionele Kerstgala in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Het is een extra bijzondere editie, want de pianist zit 35 jaar in het vak! Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Lees meer…

The Messiah van G.F. Händel

The Messiah van Georg Friedrich Händel is deze winter op verschillende plaatsen te bewonderen. Het concert dat iets minder dan tweeënhalf uur duurt, wordt uitgevoerd in een aantal kerken verspreid door heel Nederland. Händels Messiah is ook in het Amsterdamse Concertgebouw te zien.

Lees meer…

Freek Vonk

Biologie is cooler dan ook en misschien komt dat wel door Freek Vonk! Met zijn nieuwe show ‘Van Dino Tot Dolfijn’ staat de bioloog in de kerstvakantie een aantal keer in een bomvolle Heineken Musical Hall! Zijn familieshows laten de dieren op het scherm écht leven, en de verhalen die hij er bij vertelt zijn leuk én ook nog leerzaam tegelijk. De bioloog, die ook veel onderzoek doet voor Naturalis in Leiden, wil “de bezoekers laten verbazen hoe mooi en bijzonder het dierenrijk is”.

Lees meer…

Eefje de Visser

Eefje de Visser komt met een dansbare latenightshow naar TivoliVredenburg, waarin ze een ode aan de nacht brengt. Gastartiesten Falco Benz en Nuno Dos Santos zullen de singer-songwriter vergezellen op het podium.

Lees meer…

The Lion King musical

Musicalbedrijf Stage Entertainment bestaat 25 jaar en speciaal daarvoor is de hitmusical The Lion King weer terug! Een spannend avontuur voor het hele gezin over het kleine leeuwtje Simba die uitgroeit tot een machtige koning. De bekende musical is alleen te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Lees meer… Lees onze recensie

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal van de laatste week van Jezus, gezien door de ogen van Judas. De muziek is van Andrew Lloyd Webber, teksten door Tim Rice en de 73-jarige Ted Neeley kruipt weer in de rol van Jezus. In de kerstvakantie is de musical in het World Forum Theater in Den Haag te zien.

Lees meer…

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.