Davina Michelle met haar grootste show ooit naar AFAS live

Geschreven door op 1 oktober 2019 om 10:47
Davina Michelle bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Lies Buskens (Artiesten Nieuws)

Fans van Davina Michelle opgelet! De Nederlandse zangeres komt in maart 2020 naar de Amsterdamse AFAS live voor haar grootste eigen show ooit.

Davina Michelle naar AFAS live

Het regent goed nieuws voor Davina Michelle fans. De 23-jarige artiest won op maandag 30 september meerdere Buma NL Awards, en kondigde diezelfde avond haar grootste eigen show ooit aan. Op donderdag 26 maart 2020 staat Michelle in de Amsterdamse AFAS live. De deuren openen om 18:30 uur, waarna het optreden om 20:00 uur start. Voor het optreden zijn vrije zit- en staanplaatsen beschikbaar.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 4 oktober 2019 om 10:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Doorbraak

In maart 2017 begint Davina Michelle met het plaatsen van covers op haar Youtube kanaal. Superster P!nk reageert in tijdschrift Glamour bijzonder positief op de cover van haar nummer ‘What About Us’, waarna de video viraal gaat. Het succes van de jonge muzikant groeit nog meer na haar deelname aan het programma Beste Zangers. Wanneer ze het nummer ‘Duurt Te Lang’ zingt weet ze niet alleen de schrijver van het nummer, Glen Faria, te raken.

Heel Nederland blijkt verkocht. Het nummer belandt al snel op de eerste plaats van meest gedownloade nummers in iTunes. Daarnaast behaalt het de eerste plek in de Top 40, waar het nummer lang blijft staan. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Heb je het nummer nog nooit gehoord, of wil je nog een keer genieten van het Davina Michelle geluid? Kijk de video hieronder:

YouTube player

 

Bron: AFAS live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.