Bullet For My Valentine en Killswitch Engage naar Tilburg

Geschreven door op 11 mei 2016 om 11:27

Bullet For My Valentine en Killswitch Engage komen naar Nederland! Op 19 november staan ze in 013 Tilburg met support Cane Hill.

Bullet For My Valentine concert

Bullet For My Valentine en Killswitch Engage komen samen naar Nederland! De twee bands treden zaterdag 19 november op in 013 Tilburg. Metalband Cane Hill staat in het voorprogramma. De deuren gaan open om 18:30 uur en de aanvang is om 20:00 uur.

Op 18 juni zijn de twee grote bands ook te zien op Graspop in Dessel, België.

Bullet For My Valentine tickets

Tickets voor het concert zijn vanaf zaterdag 14 mei beschikbaar om 10:00 uur. Deze zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Tickets voor Graspop zijn eveneens beschikbaar op Ticketmaster.

Bullet For My Valentine

De metalband afkomstig uit Wales is in november 2015 al in Utrecht en Antwerpen geweest voor een optreden. In dat jaar is de basgitarist Jason James vervangen door Jamie Mathias. Met de nieuwe bassist hebben ze het album ‘Venom’ uitgebracht. Het heeft gemixte meningen uitgelokt maar deze zijn voornamelijk positief. Toch menen vele fans dat debuutalbum ‘The Poison’ nog steeds het beste is.

Killswitch Engage

De Amerikaanse band maakt vooral metalcore muziek en wordt als de mede-grondleggers van metalcore gezien. De bandleden zijn in 1999 begonnen en gaan nog steeds hard. In maart 2016 hebben ze het album ‘Incarnate’ uitgebracht.

Cane Hill

De support Cane Hill is een nu-metalband uit New Orleans. Op 15 juli komt hun nieuwe album ‘Smile‘ uit waar het nieuwe nummer ‘The New Jesus‘ op staat.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.