The Animals-zanger Eric Burdon weigert op te treden in AFAS Live

Geschreven door op 30 september 2019 om 23:03
Eric Burdon & The Animals - Credits: Mitch - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Eric Burdon heeft maandagavond zijn concert in AFAS Live op het allerlaatste moment geannuleerd. De zanger, bekend van rockband The Animals, verscheen nog op het podium maar deed dit enkel om te laten weten dat hij niet zou optreden. Burdon en zijn band zouden niet betaald zijn door de organisatie.

Eric Burdon weigert te zingen in AFAS Live

Muziekliefhebbers in AFAS Live hebben een bizarre avond achter de rug. Eric Burdon, zanger van The Animals, zou maandagavond optreden in AFAS Live in het kader van zijn afscheidstour, maar weigerde de show te spelen. Burdon kwam het podium op om uit te leggen dat hij en zijn band geen geld hadden gekregen van de organisatie: “We worden niet betaald. Dus: het spijt me. Bedankt dat jullie gekomen zijn, dit is erg vernederend voor mij.”

Burdon claimde tevens fysiek te zijn aangevallen door de promoter en beveiliging, zoals te horen is in een andere video die op Twitter verscheen:

Eventim

De organisatie van de afscheidstour, het Duitse bedrijf ‘Hohenstein Konzerte’, heeft nog niet gereageerd op de gebeurtenissen. Ticketpunt Eventim laat op Twitter weten dat het contact heeft met de organisatie. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gehouden.

 

Bron: Twitter, NU, Het Parool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Eric Burdon Nieuws · Nieuws