Unieke merchandise van je favo band? Ontwerp het gewoon zelf!

Geschreven door op 12 april 2018 om 14:59
Ontwerp je eigen merchandise en laat dit maken door een creatieve vakman (publiek domein)

Droom je al jaren van een levensgrote muurschildering van AC/DC in de keuken of een zelfontworpen Justin Bieber salontafel? Als het aan MastersandCrafters ligt is dit, en nog veel meer, straks allemaal mogelijk!

Ontwerp je eigen merchandise en laat dit maken door een creatieve vakman

Ontwerp je eigen merchandise en laat dit maken door een creatieve vakman

Ontwerp unieke bandmerchandise

Hoe vet zou het zijn om, als superfan zijnde, je zelfontworpen band merchandise te laten maken door creatieve professionals?

Kersttrui van Slayer of handgemaakte gitaar?

Laat zien dat je een echte fan bent met een zelfontworpen kersttrui van Slayer, een op maat gemaakte presentatiekast voor je verzamelalbums van U2, een handgemaakte gitaar zoals die van Eddie Vedder of een unieke grafsteen van André Hazes. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt met unieke voor jou gemaakte merchandise van je favoriete artiest.

Wanneer de site MastersandCrafters wordt gerealiseerd  is dit, en nog veel meer, allemaal mogelijk!

Laat je eigen unieke gitaar maken

Laat je eigen unieke gitaar maken via MastersandCrafters

Wat is MastersandCrafters?

De vind-en-zoek website MastersandCrafters maakt het mogelijk om creatieve makers te vinden voor jouw meest uiteenlopende maakwensen.

De site, waarvoor inmiddels ruim 500 makers zich hebben  aangemeld, moet alleen nog geprogrammeerd worden. Om dit te realiseren is er  een grote crowdfundingactie op touw gezet. Het bedrag dat wordt ingezameld wordt gebruikt om de site te financieren. Wordt het doelbedrag gehaald? Dan willen de bedenkers de website zo snel mogelijk lanceren zodat creatief talent voortaan eenvoudig vindbaar wordt voor iedereen.

Wil je helpen? Doneren kan tot en met 8 mei 2018 op www.voordekunst.nl. Meer informatie over MastersandCrafters? Check www.mastersandcrafters.com, volg het verloop van de fundactie op Facebook of doe inspiratie op via Instagram!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Nieuws