Beyoncé en Jay-Z verrassen fans met plotselinge release nieuw album

Geschreven door op 18 juni 2018 om 16:27

Er is een nieuw album van Beyoncé en Jay-Z uit! Het powerkoppel dropte zaterdagavond totaal onverwachts de plaat ‘Everything Is Love’. 

Nieuw album Beyoncé en Jay-Z

Wat zijn het toch een stel stiekemerds, die Beyoncé en Jay-Z. Zonder ook maar enige aankondiging dropte het stel zaterdagavond onder de naam ‘The Carters‘ een compleet nieuw album met de titel ‘Everything is Love‘. Het echtpaar liet tijdens hun concert in Londen afgelopen weekend op schermen het bericht ‘Album Out Now‘ zien.

Samen sterker dan ooit

Hoewel de plotselinge release van ‘Everything Is Love‘ als een totale verrassing kwam, was het wel al bekend dat er een nieuw album van het duo zou komen. Het is het derde album dat de muzikanten samen maakten. Met de 9 songs laat het powerkoppel zijn hoe sterk hun huwelijk is, dit is niet alleen duidelijk terug te zien aan de titel maar ook aan de teksten van de tracks op het album.

Het echtpaar heeft door de jaren heen zo hun problemen gehad. Er gingen geruchten dat Jay-Z vreemd gegaan zou zijn, dit bevestigde de rapper zelf zo goed als in een interview met New York Times. Beyoncé uitte op haar vorige album ‘Lemonade‘ twijfels over haar huwelijk. Haar echtgenoot beloofde op zijn beurt op het album ‘4:44‘ met beterschap te komen. Als we de teksten van de songs op de nieuwste plaat mogen geloven, is het tussen de twee weer helemaal goed gekomen.

‘Apeshit’

Het album bevat in totaal negen nummers, die bij elkaar zo’n 40 minuten duren. Een van de songs op de plaat is ‘Apeshit‘, waarvan het koppel gelijktijdig met de aankondiging een video postte op YouTube.

Zoals we gewend zijn van Queen B, gaat het weer om een zeer opvallende clip. Een rappende Beyoncé is er samen met Jay-Z in te zien, terwijl ze poseren bij verschillende kunstwerken in het Louvre in Parijs. Bekijk de video onderaan dit artikel.

Concerten Nederland

Wil jij de tracks van het nieuwe album live horen? ‘The Carters‘ staan deze zomer maar liefst twee keer op het podium van de Amsterdam ArenA voor hun ‘On The Run II‘-tour. Het concert op 19 juni 2018 is al uitverkocht, voor het optreden op 20 juni zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Bron: YouTube, Billboard, Pitchfork

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
The 1975 en Calvin Harris grote winnaars BRIT Awards 2019 Op woensdagavond 20 februari 2019 vond de uitreiking van de BRIT Awards plaats in Groot-Brittannië. Calvin Harris en The 1975 zijn tweemaal in de prij...
Recordaantal bezoekers voor Louvre door Beyoncé & Jay Z Het Louvre heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers ontvangen. De grote aandacht voor het museum komt deels door de videoclip die Beyoncé en Jay Z ...
Beyoncé en Jay Z komen eind dit jaar met gezamenlijk album Het heeft er alle schijn van dat Beyoncé en Jay Z eind dit jaar met een gezamenlijk album op de proppen komen zetten. Na hun gezamenlijke tour zouden ...
Beyonce bang voor ontdekking zwangerschap Tijdens concerten had Beyoncé moeite om haar zwangerschap te verbergen. De superster was bang dat haar zwangerschap ontdekt zou worden voordat ze het ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu