Insane Clown Posse en Dope D.O.D. naar Amsterdam en Eindhoven

Geschreven door op 9 oktober 2019 om 13:52
Insane Clown Posse - Foto: The Conmunity Pop Culture Geek via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Insane Clown Posse en Dope D.O.D. gaan samen op tournee! Als onderdeel van hun Europese ‘Hysterical Hysteria Tour’ komen de mannen naar Amsterdam en Eindhoven.

Insane Clown Posse naar Nederland

Fans van Insane Clown Posse en Dope D.O.D opgelet! Begin 2020 gaan beide formaties op tournee door Europa. Daarbij wordt Nederland niet overgeslagen. Zo zijn de mannen op woensdag 22 januari te zien in de Max-zaal van de Amsterdamse Melkweg. Een dag later, op donderdag 23 januari, geven ze een show in de Effenaar te Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg en Effenaar. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Hysterical Hysteria Tour’

Insane Clown Posse is een Amerikaans hiphopduo uit Michigan. Samen met de, uit Groningen afkomstige muziekgroep, Dope D.O.D. gaan de mannen langs Europese steden met hun  ‘Hysterical Hysteria Tour’.

Juggalos

Insane Clown Posse-fans worden ‘Juggalo’ (mannelijk) en ‘Juggalette’ (vrouwelijk) genoemd en vormen een heuse subcultuur. Leden uitten zich door middel van onderling taalgebruik, het drinken van Faygo-frisdrank en gezichtsverf. Juggalos zien zichzelf als een onbegrepen groep en zoeken onderlinge steun en contact via het internet en het jaarlijks ICP festival. Omdat de toewijding van deze groep verder gaat dan muziek alleen, moet het naar eigen zeggen vooral gezien worden als levensstijl.

 

Bron: Melkweg, Effenaar, NPR

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...