Avenged Sevenfold covert Pink Floyd-klassieker ‘Wish You Were Here’

Geschreven door op 6 oktober 2017 om 14:14
Avenged Sevenfold - Foto A7X Italia Gallery (Flickr, public domain)

Avenged Sevenfold heeft opnieuw een bijzondere cover uitgebracht! De band onthulde op 5 oktober haar cover van de Pink Floyd-klassieker ‘Wish You Were Here’.

Avenged Sevenfold covert Pink Floyds ‘Wish You Were Here’

Avenged Sevenfold heeft een nieuwe cover uitgebracht! De band onthulde op donderdag 5 oktober haar cover van de iconische Pink Floyd-track ‘Wish You Were’. De afgelopen maanden kwam de metalband al met een flink aantal andere covers, waaronder Mr. Bungle’s ‘Retrovirtigo’, Beach Boys-track ‘God Only Knows’ en ‘As Tears Go By’ van The Rolling Stones.

Nu waagt de Amerikaanse band zich dus aan een cover van het legendarische Pink Floyd. Ben jij benieuwd naar Avenged Sevenfolds cover van ‘Wish You Were Here’? Bekijk dan nu de video!

‘The Stage’

Alle covers die de band de laatste tijd uitbracht zijn onderdeel van de bands ‘evoluerende’ laatste album ‘The Stage’. Gitarist Zacky Vengeance onthulde in juni tegenover metalmedium Loudwire dat de band haar laatste plaat wil blijven aanvullen:

“Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt later terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.’”

Vengeance vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.