Avenged Sevenfold releast cover van Beach Boys-klassieker ‘God Only Knows’

Geschreven door op 25 augustus 2017 om 12:39
Avenged Sevenfold - Foto A7X Italia Gallery (Flickr, public domain)

Avenged Sevenfold heeft opnieuw een cover uitgebracht! De Amerikaanse metalband bracht op 24 augustus een cover uit van de Beach Boys-klassieker ‘God Only Knows’.

Avenged Sevenfold onthult cover van The Beach Boys’ ‘God Only Knows’

Avenged Sevenfold heeft een nieuwe cover uitgebracht! Deze keer waagt de Amerikaanse metalband zich aan een cover van de iconische The Beach Boys-track ‘God Only Knows’. M. Shadows en co. gaan in de nieuwe cover een andere richting op dan we van de band gewend zijn. De track start rustig en akoestisch en bouwt langzaam op naar een climax.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe cover van de rockers? Beluister hem dan snel!

Evolutie van ‘The Stage’

De nieuwe cover is het vijfde nummer dat de band heeft uitgebracht sinds de release van haar album ‘The Stage’. Eerder kwam de band al met covers van het Spaanstalige ‘Malagueña Salerosa’, Mr. Bungle’s ‘Retrovertigo’ en de track ‘Runaway’ van Del Shannon. Ook kwam de band in juli nog met haar eigen nieuwe track ‘Dose’.

De flinke lading nieuwe muziek komt niet als een verrassing. Eerder onthulde A7X dat het een veel nieuwe muziek voor haar fans in petto had. Gitarist Zacky Vengeance sprak met het Amerikaanse medium Loudwire en vertelde dat de band haar laatste plaat ‘The Stage’ wil blijven aanvullen met nieuwe tracks: “Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt later terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.’”

Vengeance vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.