Normaal eert motorcrosskampioen Jeffrey Herlings met nieuwe single

Geschreven door op 5 september 2016 om 12:57
Normaal - Foto: Wer-Al Zwowe - Bron: Wikimedia Commons

Normaal was eigenlijk al gestopt, maar voor motorcrosskampioen Jeffrey Herlings maakt de band een kleine uitzondering: het nummer Jeffrey Herlings weer wereldkampioen wordt uitgebracht als eerbetoon aan de wereldkampioen motorcross!

Normaal

Foto: Wer-Al Zwowe – Wikimedia Commons

Eerbetoon Normaal

De Achterhoekse band hield het vorig jaar na een imposante carrière van ruim 40 voor gezien. Toch heeft de band besloten om nog één keer een nieuw lied uit te brengen.

Het nummer Jeffrey Herlings weer wereldkampioen, waarop de motorcrosser zelf ook te horen is, werd in 2014 al opgenomen, maar omdat een nieuwe wereldtitel van Herlings even op zich liet wachten, werd de single de afgelopen jaren nog niet officieel uitgebracht. Bennie Jolink heeft laten weten dat Jeffrey Herlings weer wereldkampioen later deze week te downloaden zal zijn.

Wereldkampioen Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings werd in 2012 en 2013 al wereldkampioen motorcross in de MX2-klasse. Er werd logischerwijs al gauw op meer succes gerekend, maar blessureleed gooide roet in het eten; in de seizoenen 2014 en 2015 lukte het Herlings hierdoor niet om zijn titel nog een keer te prolongeren. Dit jaar wist de 22-jarige Nederlander echter wel opnieuw de wereldtitel in de wacht te slepen: de ideale gelegenheid voor Normaal om de muzikale ode alsnog uit te brengen!

Bron: de Gelderlander

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.