Dj Martin Garrix komt binnenkort met nieuwe single!

Geschreven door op 18 mei 2017 om 12:05
Martin Garrix - Bron: Pinkpop Pressphoto

Martin Garrix fans opgelet! De Nederlandse dj komt in mei met een nieuwe single! De nieuwe track van de dj heet ‘There For You’.

Nieuwe single voor Martin Garrix

Martin Garrix komt met een nieuwe track! De single heeft al een naam: ‘There For You’. Voor de nieuwe track heeft de dj samengewerkt met de jonge zanger Troye Sivan, die je onder andere kunt kennen van de single Youth’.

De exacte datum van de nieuwe track is nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat de single op 19 mei 2017 uitkomt. In een interview heeft Martin bevestigd de nieuwe dat de track in ieder geval halverwege mei uitgebracht wordt! Verder vertelt hij dat fans binnenkort nog meer tracks kunnen verwachten!

Martin Garrix op Coachella

Onlangs heeft de dj het nieuwe nummer alvast live aan zijn fans laten horen op het Amerikaanse festival Coachella. Bekijk hieronder de Instagram-post van Troye Sivan:

Coachella is één van de grootste en meest bekende festivals in Amerika. Op het festival zijn de meest uiteenlopende muziekstijlen te beluisteren en natuurlijk kan de wereldberoemde Martin Garrix daar niet ontbreken! Samen met Troye Sivan heeft de dj alvast wat laten horen van de nieuwe track.

Bekijk hieronder de video:

YouTube player

Bron: Slam FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.