VERPLAATST: Redfoo met Party Rock Crew naar Melkweg

Geschreven door op 24 februari 2016 om 11:23

Redfoo heeft zijn concert in de Melkweg verplaatst. De Amerikaanse partyrocker meldt dat zijn optreden op 13 november zal plaatsvinden.

Redfoo verplaatst concert in Melkweg

Redfoo, de ene helft van het muziekduo LMFAO, heeft zijn concert verplaatst. Samen met zijn Party Rock Crew en nog een aantal special guests staat de hiphopartiest, danser en dj op zondag 13 november in de Melkweg in Amsterdam. Oorspronkelijk zou de partyrocker op 21 mei naar Amsterdam komen, maar vanwege “drukte rondom zijn recording schema” is besloten het concert te verplaatsen naar het einde van het jaar.

Kaarten

De kaartverkoop begon op vrijdag 26 februari. Tickets zijn nog altijd te verkrijgen via de site van de Melkweg.

Mocht je op de nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn, dan is het mogelijk om via Ticketmaster restitutie aan te vragen.

Party Rock Anthem

Stefan Kendal Gordy, beter bekend onder zijn alias Redfoo, is een Amerikaanse rapper. Van 2006 tot 2012 maakte hij muziek met LMFAO, waar hij de hits Party Rock Anthem en Sexy and I Know It mee scoorde. Sinds 2012 is hij solo bezig. De rapper heeft nog geen album uit, maar wel de single Bring Out The Bottles, en hij was te horen in het nummer Run To You van Flo Rida.

Optreden België afgelast

Onze zuiderburen hebben meer pech. De hiphopartiest heeft het optreden van vrijdag 20 mei in het muziekcentrum Trix in Antwerpen helemaal afgelast. De ongelukkigen die voor dit optreden een kaartje hadden gekocht krijgen allemaal hun geld terug.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.