Michael Forever The Tribute concert, een eerbetoon aan King of Pop

Geschreven door op 10 oktober 2011 om 14:34
Michael Jackson – Fotocredits: Zoran Veselinovic – Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Zaterdag vond het Michael Jackson concert plaats in Wales, een eerbetoon aan de King of Pop. Tijdens het concert in Wales traden veel grote artiesten op om hun eer te bewijzen aan de overleden Michael Jackson.

Eerbetoon aan King of Pop

Artiesten als Ne-Yo, Jamie Foxx, Beyoncé en Christina Aguilera zongen zaterdagavond bekende en minder bekende nummers van de in 2009 overleden King of Pop. Jennifer Hudson zou ook optreden alleen haakte zij op het laatste moment af. Ze liet haar fans via Twitter weten niet te kunnen optreden wegens productionele redenen.

Familie

Ook de familie van Michael was aanwezig bij het Tribute concert. Michael’s kinderen gaven voorafgaand een toespraak en dat deden ze geheel in stijl van hun vader. Paris droeg het bekende Thriller jasje en Blanket het zwarte pak van zijn vader.

Live

Oorspronkelijk zou het Michael Jackson Tribute concert live worden uitgezonden. Later bleek echter dat dit niet kon doorgaan vanwege juridische problemen met muziekrechten. Bekijk hieronder beelden van het concert:

Prince Paris & Blanket at Michael Jackson Tribute Concert

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·