Elton John komt in oktober 2019 met autobiografie

Geschreven door op 11 maart 2019 om 17:03
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Het wachten is bijna voorbij voor de fans van Elton John! De in 2016 aangekondigde autobiografie over de zanger is vanaf oktober 2019 verkrijgbaar.

Elton John biografie

Er is na drie jaar eindelijk duidelijkheid over de officiële autobiografie over Elton John! Op zijn Twitter vermeldt de artiest namelijk dat zijn eerste en enige officiële autobiografie in oktober 2019 verschijnt. De biografie is te reserveren via Amazon en komt op dinsdag 15 oktober 2019 uit.

Elton John sprak tijdens de aankondiging van zijn boek met The New York Times. Hij liet toen weten geen nostalgisch persoon te zijn, maar het verrassend leuk te vinden om zijn herinneringen op papier te zetten. De 71-jarige zanger is voor het schrijven van het boek een samenwerking aangegaan met muziekjournalist Alex Petridis. Deze Britse journalist is werkzaam voor de krant ‘The Guardian’ en heeft acht jaar op rij de titel ‘Record Reviews Writer of the Year’ gewonnen.

Met deze tweet maakte zanger Elton John de releasedatum van zijn autobiografie bekend:

‘Rocketman’

Naast de komst van Elton John’s boek, staat 2019 ook in het teken van ‘Rocketman’. Dit is een film over het leven van de zanger. De verhaallijn van deze speelfilm begint wanneer de artiest studeert aan de Royal Academy of Music. In de biopic wordt de rol van Elton John vertolkt door de Britse acteur Taron Egerton. ‘Rocketman’ is een productie van Dexter Fletcher. Deze regisseur was in 2018 onder andere verantwoordelijk voor ‘Bohemian Rhapsody’, de succesvolle biografische film over rockband Queen.

‘Rocketman’ is vanaf donderdag 30 mei 2019 te zien in de bioscoop.

 

Bron: Twitter, New York Times, Amazon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.