Ed Sheeran’s buren woedend om aanleg illegaal zwembad

Geschreven door op 11 maart 2019 om 15:30
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De buren van Ed Sheeran zijn boos! De ‘natuurvijver’ van de zanger zou volgens de omwonenden gebruikt worden voor poolparty’s met andere celebrities.

Buren Ed Sheeran woedend

De buren van Ed Sheeran zijn woedend en hebben een klacht ingediend bij de gemeente van Suffolk in Engeland. De artiest zou de regels van zijn verkregen vergunning voor een zogenaamde natuurvijver schenden. Het waterbassin zou volgens Sheeran aangelegd worden voor de natuur, maar volgens de buren wordt de vijver nu voor hele andere doeleinden gebruikt. De omwonenden hebben luchtfoto’s gezien waarop is te zien dat er een trap, duikplank en een kleedkamer te vinden zijn bij de vijver.

Poolparty’s

Buurman Tony Robinson vertelt aan The Sun dat de vijver wordt gezien als zwembad: “Ik geloof dat de aanleg van deze vijver meer is bedoeld voor een wilde levensstijl dan voor ‘wild life’.” Ook buren Kenny en Carol Cattee maakten een melding van harde muziek rondom het bassin. Volgens hen worden er dan ook regelmatig poolparty’s gehouden, waarbij Ed zijn vrienden uit de muziekwereld uitnodigt.

Natuurvijver

Ed Sheeran heeft enkele jaren geleden een aanvraag voor een vergunning gedaan om de vijver aan te leggen. Deze zou de popster willen gebruiken om de natuur te behouden en te verbeteren. Ook zou het een woonplaats voor libellen en waterkevers en een drinkplaats voor vogels en kleine zoogdieren worden. De 28-jarige artiest mag volgens de vergunning de vijver alleen betreden voor onderhoud en in het geval van nood.

 

Bron: The Sun, AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels