Depressieve Justin Bieber richt zich tot zijn fans: “Bid voor mij”

Geschreven door op 11 maart 2019 om 14:31
Justin Bieber uitverkocht, Justin Bieber - Fotocredits: Sebastian Vital - Flickr (CC BY 2.0)

Het gaat slecht met Justin Bieber. De 25-jarige artiest laat via Instagram weten dat hij enorm worstelt met zichzelf en vraagt fans voor hem te bidden. 

Justin Bieber geeft update

Justin Bieber heeft de wereld een update gegeven over zijn huidige mentale gezondheid. Op Instagram vertelt de zanger dat hij momenteel erg worstelt met zichzelf: “Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I’m going through will resonate with you guys. Been struggling a lot. Just feeling super disconnected and weird..”. Ook vraagt de popster aan zijn fans om voor hem te blijven bidden: “I always bounce back so I’m not worried just wanted to reach out and ask for your guys to pray for me. God is faithful and ur prayers really work thanks ..”

Depressief

In februari 2019 maakte Bieber al bekend depressief te zijn. Dit had volgens geruchten te maken met Hailey Bieber, het topmodel met wie de artiest in september 2018 trouwde. Dit werd door verschillende bronnen ontkent, maar de depressie zou wel de reden zijn van het uitgestelde trouwfeest. In een interview met de Amerikaanse Vogue vertelde de zanger dat zijn depressie begon tijdens zijn Purpose-tour in 2016 en 2017.

Bekijk hieronder het bericht op Instagram:

 

Bronnen: AD.nl, Vogue, Instagram, Glamour

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · Roddels