Anouk 20 jaar in het vak, kondigt twee albums aan

Geschreven door op 4 december 2015 om 12:42
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk zit volgend jaar 20 jaar in het vak. Ze wil er zelf niet teveel bij stilstaan, maar de zangeres brengt in 2016 wel twee albums uit.

20 jaar Anouk

Anouk vertelt in de Coen & Sander Show dat de twee albums heel verschillend worden. Het eerste album komt in het begin van het jaar uit, de tweede aan het eind. Ze benadrukt dat er geen Nederlandstalige nummers op de platen staan. “Zoiets zal pas over een aantal jaar zijn”, aldus de Haagse zangeres.

Dit najaar bracht Anouk haar eerste Nederlandstalige single Dominique uit. In 1996 brak ze door met het nummer Mood Indigo. In november van dit jaar bracht de zangeres een Greatest Hits-album uit, met daarop dertig hits van de afgelopen twintig jaar.

Miskramen

In het interview vertelde Anouk ook over de miskramen die ze heeft gehad. Met haar huidige partner Dominique Schemmekes wil ze graag nog een zesde kindje. De 40-jarige zangeres vond het een zware periode, maar blijft er vrij nuchter onder.

Marco Borsato

Ook kwam de ‘ruzie’ tussen haar en Marco Borsato ter sprake. Borsato vertelde onlangs in een interview dat de artieste vooral met haarzelf bezig is en dat het niet zo botert tussen hen. Volgens de rockchick is er niks aan de hand tussen de BN’ers en hebben de media het veel groter gemaakt dan het is. Zij zegt dat ze tijdens de opnames van The Voice gewoon geen zin heeft om over drie stoelen te schreeuwen.

The Voice of Holland

De Haagse zangeres gaat een drukke tijd tegemoet, want vandaag beginnen de liveshows van The Voice of Holland. De coach bestempelt Jennie Lena als favoriet voor de winst. Zij is een van de achtergrondzangeressen van Anouk en zit ook bij haar in het team.

Bron: Radio 538

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.