Monster Jam naar de Rotterdamse Kuip

Geschreven door op 4 december 2015 om 13:51
Monster Jam - Fotocredits: Agnes Tenwolde (ArtiestenNieuws)

Monster Jam vindt volgend jaar plaats in de Kuip in Rotterdam. Voorgaande edities vonden plaats in het GelreDome te Arnhem.

Kuip

De Nederlandse editie van Monster Jam vindt niet langer plaats in het GelreDome. Het grootse stuntspektakel heeft zich verplaatst naar de Kuip in Rotterdam. Het evenement vindt op 2 juli 2016 plaats en “mogelijk wordt er een extra show gepland op 3 juli”, aldus Kuip-baas Van Merwijk.

Monster jam - agnes tenwolde 5

Monster Jam tickets

Kaarten voor Monster Jam zijn te koop via de website van Ticketmaster. De show vindt plaats op 2 juli en start om 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen vanaf 11.00 uur terecht bij de zogenaamde pit party, waarbij bezoekers een praatje kunnen maken met deelnemers en een kijkje kunnen nemen in de deelnemende monstertrucks!

Monster jam - agnes tenwolde 2

Monstertrucks

Bij het evenement staan megatrucks centraal: machines van meer dan 4000 kilo die over een parcours vol springschansen en andere voertuigen racen. Voor wie nog geen goed beeld heeft van wat je als bezoeker kunt verwachten, is er onderstaande video.

Hetzelfde, maar dan anders

Onlangs publiceerde wij een artikel over Nitro Circus, een stuntshow waarbij bizarre stunts en extreme objecten centraal staan. De ‘extreme-sports’ voorstelling vindt eveneens plaats in het GelreDome.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Monster Jam Nieuws · Nieuws · Shows en Evenementen