Diggy Dex met Roxeanne Hazes in 2019 naar Natuurtheater Oisterwijk

Geschreven door op 7 maart 2019 om 13:22
Diggy Dex - Fotograaf: Lies Buskens (Artiesten Nieuws)

In augustus 2019 komt Diggy Dex samen met zangeres Roxeanne Hazes naar het Natuurtheater Oisterwijk voor een openluchtconcert!

Diggy Dex en Roxeanne Hazes naar Natuurtheater Oisterwijk

Op donderdag 8 augustus 2019 komen Diggy Dex en Roxeanne Hazes samen naar het Natuurtheater Oisterwijk voor een openluchtconcert. De zangeres opent de avond, waarna de rapper het podium betreedt. De show maakt deel uit van drie concerten in het openluchttheater. Zo staan ook Wende en Typhoon op het programma.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Artiesten

Zowel Roxeanne als Diggy Dex zijn grote namen in de Nederlandse muziekwereld. De Nederlandstalige rapper treedt op met verschillende uitverkochte club- en theatertournees en festivals. Koen Jansen, de echte naam van de muzikant, heeft grote hits weten te scoren met nummers als ‘Treur Niet’, ‘De Zon Op’ en ‘Allez’. 

Ook de dochter van André Hazes timmert hard aan de weg. Na de release van haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed ontving Roxeanne meerdere awards en trad ze op in verschillende poppodia door Nederland. Zo staat de zangeres in oktober 2019 in Paradiso Amsterdam.

 

Bron: 013, Facebook, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.