Edison-winnares Krystl bezoekt Hyves Huiskamer en zingt debuutalbum

Geschreven door op 20 oktober 2011 om 18:21
Krystl - Fotograaf: Yornik Rotterdam (Wikimedia Commons)

Donderdag heeft zangeres Krystl een optreden verzorgd in de Hyves Huiskamer. Krystl tracteerde de 150 Hyvers op nummers van het debuutalbum

Voor ze haar eerste nummer had gezongen kreeg ze een tekening aangereikt van één van haar jongste fans: ‘Wat een warm welkom, en dat terwijl ik verkouden ben!’ Met haar swingende, zomerse muziek bracht Krystl de sfeer er meteen in. Er was veel interactie met het publiek en haar nummers werden door de fans luidruchtig meegezongen.

Krystl werd bij het grote publiek bekend met haar hitsingle ‘Golden Days’ waarmee ze in november 2010 tot 3FM Serious Talent werd verkozen. Door vrienden te worden met Krystl op Hyves, waar ze momenteel over de 5000 fans heeft, maakten Hyvers kans om aanwezig te zijn bij het optreden.

Beste Nieuwkomer
Drie weken geleden won de zangeres een Edison in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’. Onlangs nam ze een duet op met Bløf. Daarnaast is ze te gast bij Marco Borsato’s tour die 4 november van start gaat. Haar eigen tour start volgende week donderdag in poppodium Tivoli de Helling, Utrecht.

de popidool liet op Hyves weten: ‘Wat was het tof!!!! Wat een leuke lieve mensen waren er aanwezig bij ons Hyves Huiskamerconcert!! En nog goed zingen ook allemaal! Haha Bedankt!!!’

Krystl is de zevende artiest in de reeks Hyves Huiskamerconcerten. Naast Ben Saunders, die afgelopen zaterdag optrad, waren Selah Sue, Racoon, Dotan, Chef’Special en Wouter Hamel te gast op het hoofdkantoor van de sociale netwerksite. 17 November zijn Acda en De Munnik aan de beurt.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Edison-winnares Krystl bezoekt Hyves HuiskamerBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Hyves Huiskamer Nieuws · Krystl Nieuws · Nieuws