Canadese heavymetalband Kobra and the Lotus naar Nederland

Geschreven door op 23 oktober 2017 om 17:13
Kobra and the Lotus -Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Katlofficial

De Canadese heavymetalband Kobra and the Lotus komt naar Europa voor een clubtour. Zij staan in november ook in het Nijmeegse poppodium Merleyn.

Kobra and the Lotus in Nijmeegse Merleyn

Kobra and the Lotus komt naar Nederland! De Canadese heavymetalband staat op 20 november in het Nijmeegse poppodium merleyn en doet dat samen met voorprogramma Vetrar Draugurinn.

Concertkaarten

Het beloofd een prima avondje te worden met twee leuke bands. De avond begint om 20.30 uur, deuren gaan open om 20.00 uur. Tickets zijn bij het volgende online verkooppunt te verkrijgen:

Concertkaarten

Kobra and the Lotus

De Canadese band heeft in het recente verleden al op een aantal grote festivals gestaan zoals Wacken, Graspop en Hellfest. Nu komen ze naar Europa voor een clubtour! Deze viermans formatie, opgebouwd rond zangeres Brittany ‘Kobra’ Paige, brengt onvervalste heavy metal met uithalen naar thrash- en power metal.

De band heeft tot nu toe vier albums in de markt gezet waarvan Prevail I’ de meest recente is. Binnenkort komt het vijfde album, Prevail II’, uit. Dat de band erg actief is blijkt wel uit het feit dat ze alleen dit jaar al drie singles uitgebracht hebben (Gotham’, ‘You Don’t Know’ en ‘Light Me Up’).

 

Vetrar Draugurinn

Vetrar Draugurinn is een Nederlandse melancholische metalband. Zoals zij zelf zeggen, maken ze vooral muziek “vanuit het hart”. Deze vijfmans formatie bracht tot nu toe één EP op de markt met de toepasselijke naam  I’ (One).

Ondertussen is de band druk bezig met hun debuut album waar zij al twaalf nummers voor geschreven hebben. Een aantal daarvan zijn reeds klaar en de rest is zo goed als af. Grote kans dat zij een aantal van deze nummers ten gehore zullen brengen op 20 november!

 

Bron: Doornroosje

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.