Muse deelt mysterieuze teaser, nieuwe muziek dichtbij!

Geschreven door op 9 mei 2017 om 14:29
Muse (Matt Bellamy) - Foto Danisabella (Flickr)

Muse-fans opgelet! Er is nieuwe muziek van de Britse rockband op komst! De band rond frontman Matt Bellamy plaatste op 8 mei een teaser op social media waaruit blijkt dat een nieuwe videoclip in aantocht is.

Nieuwe muziek Muse in aantocht

Het zit er al een tijdje aan te komen maar nu lijkt het toch erg dichtbij te komen: nieuwe muziek van Muse is in aantocht! De Britse rockband plaatste op 8 mei een mysterieuze korte teaser op haar sociale media, waaruit blijkt dat een nieuwe videoclip in aantocht is. Daarbij plaatste Tom Kirk, media manager en jeugdvriend van de band, onlangs op zijn Twitter dat nieuw Muse-werk steeds dichterbij komt.

Akoestisch

Dat Muse de laatste tijd druk bezig is geweest met nieuwe muziek is inmiddels al geen verrassing meer. Zo bevestigde de band onlangs dat het drie nieuwe nummers heeft opgenomen en plaatste frontman Matt Bellamy een video op Instagram met het bijschrift ‘Coming Soon…’.

Minimaal één van de drie nieuwe nummers lijkt een akoestisch nummer te worden! Eerder liet de band al weten dat één van de drie nummers vrij zwaar zou zijn, maar de andere twee niet. Dit statement sluit aan bij enkele social media posts die de band en Bellamy onlangs deelden. Op het beeldmateriaal was de zanger en gitarist veelvuldig te zien met akoestische gitaren in de studio.

Attempting to write a song on an acoustic guitar #oldskool #vintage #whereismywhammy

Een bericht gedeeld door Matt Bellamy (@mattbellamy) op

Designed my first custom Manson acoustic. Nice piece. #regram @mattbellamy

Een bericht gedeeld door MUSE (@muse) op

Wist je dat?

Artiesten Nieuws zette onlangs vijf interessante, grappige en bizarre feiten over de Britse rockers op een rijtje. Bekijk de video hieronder en abonneer op het YouTube-kanaal van Artiesten Nieuws!

Bron: Twitter @Muse

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws