Xavier Rudd in zomer 2019 naar Groningen, Nijmegen, Bloemendaal en Utrecht

Geschreven door op 6 februari 2019 om 12:57
Xavier Rudd - Credits Alterna2 - Wikimedia Commons (CC BY 2.0) Cropped

Goed nieuws voor fans van Xavier Rudd! De Australische singer-songwriter komt in de zomer van 2019 voor vier shows naar Nederland.

UPDATE 08-03-2019: Xavier Rudd heeft nog een show in Nederland aangekondigd! De zanger komt op vrijdag 2 augustus 2019 naar de Maassilo in Rotterdam. Tickets zijn per maandag 11 maart 2019 om 10:00 uur te verkrijgen via de site van Rotown.

Xavier Rudd naar Nederland

Xavier Rudd komt voor maar liefst vier shows naar Nederland! In de zomer van 2019 komt de Australische songwriter tijdens zijn Europese tour naar onder andere Utrecht en Groningen. Alle shows maken deel uit van de Europese tour van de zanger.

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Doornroosje en Ticketmaster. De verkoop start op vrijdag 8 februari 2019 om 9:00 uur. Uitverkocht? Kijk hier.

Xavier Rudd

Met grote hits als ‘Follow The Sun’ en ‘Spirit Bird‘ wist Xavier Rudd door te breken. Met zijn muziek komt hij op voor het milieu en de rechten van onder andere de Aboriginals. Ook op zijn meest recente album ‘Storm Boy laat de zanger zich van zijn spirituele kant zien.

Beluister hier de grootste hit van de Australiër:

YouTube player

 

Bron: De Oosterpoort, xavierrudd.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.