Jess Glynne volgend jaar in Paradiso

Geschreven door op 30 oktober 2015 om 13:27
Jess Glynne komt naar Nederland! Op zondag 13 maart 2016 zal de Britse zangeres neerstrijken in de Amsterdamse Paradiso voor een eenmalig optreden.

Tickets voor Jess Glynne

Na concerten in Canada en de Verenigde Staten afgelopen september, zal Jess Glynne vanaf nu meer tijd vrij maken voor haar Europese fans. Gezien haar succes in Nederland, kon een optreden bij ons dus niet uitblijven. Op zondag 13 maart 2016 staat Jess eenmalig in de Amsterdamse Paradiso. De kaartverkoop hiervoor is vandaag van start gegaan via de website van Paradiso zelf. Op deze website zijn ook kaarten verkrijgbaar.

Wie is Jess?

De in Muswell Hill, Noord Londen opgegroeide Jess was al op een jonge leeftijd met muziek bezig. Op haar vijftiende deed ze auditie voor de Britse versie van X Factor maar werd afgewezen. Na een wereldreis werkte ze een poos voor een muziekmanagement en kon daardoor contacten leggen met songwriters en producers. Hierna volgde ze een muziek cursus aan het East Londen college en kwam in aanraking met Jin Jin en Bless Beats, twee mensen met wie ze nu nog steeds samenwerkt. Uiteindelijk scoorde de zangeres een platendeal bij Atlantic Records in 2013. De doorbraak nam grote vormen aan toen deep house producer Route 94 haar vroeg de vocalen te verzorgen op zijn nummer “My Love”. De single werd een gigantische hit, waaronder een #1-notering in Engeland. Luister hieronder naar het nummer.
YouTube player

Weergaloos succes in 2015

Na gastbijdragen aan hits als “Rather Be” en “Real Love” met Clean Bandit in 2014, vestigde Glynne in 2015 definitief haar naam als solozangeres. Met de singles “Hold My Hand”en “Don’t Be So Hard On Yourself” domineerde de zangeres de hitlijsten en daarnaast lanceerde ze met succes haar langverwachte soloalbum “I Cry When I Laugh”. Een nieuwe single getiteld “Take Me Home” verschijnt zeer binnenkort.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws