Jess Glynne lanceert nieuwe videoclip

Geschreven door op 5 november 2015 om 10:00

Vorige week liet Jess Glynne ons nog weten dat ze in maart 2016 zal optreden in Paradiso Amsterdam. Nu verrast de zangeres ons met de lancering van haar nieuwste videoclip!

Jess Glynne: van featurings naar soloster

Na de bekende ‘featurings’ op de platen van o.a. Clean Bandit en Route 94, stond dit jaar volledig in het teken van de solocarrière van Jess Glynne. Zo scoorde de Britse grote hits met Hold My Hand en Don’t Be So Hard On Yourself, die beide de eerste plaats in Engeland behaalden. In augustus verscheen Glynne’s langverwachte debuutalbum I Cry When I Laugh, wat in haar thuisland al de Gouden status opleverde. Met het oog op de donkere maanden heeft de zangeres nu gekozen voor een rustig nummer als nieuwe single: Take Me Home. De ballad schreef Glynne samen met Wayne Hector, Nick Tsjang en Steve Mac en is in Engeland tevens verkozen tot de BBC Children in Need single van 2015.

Meest persoonlijke videoclip tot nu toe

De bijhorende videoclip is inmiddels verschenen en is Glynne’s meest persoonlijke tot nu toe. “Intimate and powerful” zoals de zangeres het zelf omschrijft. Jess is in vrijwel alle scènes naakt te zien, wel op een manier dat het smaakvol is naar de kijkers toe. De zangeres heeft aangegeven het tijdens de opnames soms wat moeilijk te hebben gehad en dat is te zien. De tranen schieten haar daadwerkelijk in de ogen. “Ik was niet verdrietig, maar dankbaar voor de persoon die me uit het zwarte gat heeft gehaald waarin ik me eerst bevond” aldus Jess in een verklaring.


Take Me Home
 is al enige tijd verkrijgbaar, maar kan door de lancering van de videoclip rekenen op een nieuwe stroom van aandacht op bijvoorbeeld iTunes en Spotify. Het concert van de zangeres op zondag 13 maart 2016 in Paradiso Amsterdam is inmiddels volledig uitverkocht.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws