Garbage in juni 2019 met nieuw werk naar Paradiso en De Oosterpoort

Geschreven door op 8 maart 2019 om 10:57
Garbage (cropped) - Bron: Persbericht De Oosterpoort

In juni 2019 komt Garbage voor twee concerten naar Nederland! De band geeft shows in de Amsterdamse Paradiso en De Oosterpoort te Groningen.

Garbage naar Paradiso en De Oosterpoort

Fans van Garbage opgelet! De iconische band treedt in de zomer van 2019 twee keer op in Nederland. Het eerste concert vindt plaats op donderdag 20 juni 2019 in de Amsterdamse Paradiso. Een dag later, op vrijdag 21 juni 2019, treedt de rockgroep op in De Oosterpoort te Groningen. Tijdens de concerten komen de grootste hits van de formatie voorbij, maar laten de bandleden ook nieuw materiaal horen. Beide shows maken deel uit van de exclusieve ‘Summer Tour 2019′. 

Kaartverkoop

Tickets voor de shows gaan op maandag 11 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van De Oosterpoort en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Debuutalbum

In 1995 bracht de Schots/Amerikaanse band zijn gelijknamig debuutalbum uit, waar ruim vier miljoen exemplaren van zijn verkocht. Bijna vijfentwintig jaar na het uitbrengen van het succesvolle album, is de groep nog steeds bekend van de hits afkomstig van de plaat. Zo zijn de tracks ‘Stupid Girl’ en ‘Only Happy When It Rains’ de meest gestreamde songs op Spotify van de groep.

Beluister hier ‘Stupid Girl’: 

YouTube player

 

Bron: Spotify, Oosterpoort, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.