X Factor kandidaat spoorloos verdwenen (VIDEO)

Geschreven door op 17 september 2012 om 14:32
The X Factor Logo (CC Flickr)

Een kandidaat van X Factor is afgelopen weekend spoorloos verdwenen na een geweldige auditie. Robbie Hance kreeg een staande ovatie na zijn optreden in de Britse X Factor, maar is nu nergens meer te bekennen.

Robbie Hance speelde voor zijn auditie een cover van nummer ‘Coconut Skins’, waarna hij een staande ovatie van het publiek kreeg. Het nummer, dat origineel van Damien Rice is, viel bijzonder goed in de smaak bij het publiek en de jury. Hij haalde dan ook overtuigend de 2e ronde.

De auditie van Robbie Hance was zondagavond te zien op tv, maar de opnames daarvan waren al eerder die week. En nu blijkt dus dat Hance sinds zaterdag al ‘kwijt’ is.  Medewerkers van het programma zijn al sinds die tijd aan het zoeken naar hem, maar dat is vooralsnog zonder succes.

Hance liet in het programma weten al 6 jaar lang min of meer dakloos te zijn. Hij zei af en toe wel bij vrienden te kunnen slapen, maar meestal zijn slaapplek te moeten zoeken op straat.

Hance zei in het programma ook te denken dat X Factor zijn leven zou kunnen veranderen. Daarvoor moet hij wel snel teruggevonden worden, als Hance niet voor het einde van de week wordt teruggevonden wordt hij namelijk gediskwalificeerd voor de talentenjacht.

Robbie Hance – Coconut Skins

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Videos · X Factor Nieuws