Candy Dulfer voor concert naar Hengelo

Geschreven door op 1 september 2016 om 14:27
Candy Dulfer - Fotocredits Rvb (Wikimedia Commons) - (CC BY-SA 3.0)

Good news! De Nederlandse saxofoondiva Candy Dulfer brengt dit jaar een nieuw album uit, en om dat te vieren geeft ze in december een concert in Hengelo!

Candy Dulfer - Fotocredits Rvb (Wikimedia Commons)

Candy Dulfer – Fotocredits Rvb (Wikimedia Commons)

Candy Dulfer concert

In de jaren ’90 was ze een van de bekendste saxofonisten van de wereld, en ze speelt nog steeds jazzy door. De Amsterdamse Candy Dulfer brengt dit jaar een nieuw album uit, en om dat te vieren komt ze op vrijdag 16 december naar poppodium Metropool in Hengelo voor een heerlijk optreden.

Candy Dulfer kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Is Lily al gevonden?

De jazzartieste werd in 1990 wereldberoemd met haar allereerste single Lily Was Here, en haar debuutalbum Saxuality. Voor dit album werkte de Amsterdamse samen met Eurythmics’ Dave Stewart. In die tijd speelde ze ook samen met grote artiesten als Prince en Van Morrison, en speelde ze live mee met Alan Parsons Project en Pink Floyd.

Tegenwoordig is Dulfer ook te zien in de gelegenheidsformatie Ladies Of Soul, waar ook onder andere Trijntje Oosterhuis in meespeelt. En ze is bezig met nieuw materiaal, wat dit jaar gaat resulteren in een nieuw album. Zin in funky stuff? Wij zien je dan in Hengelo!

Bron: Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.