Muziekfeest van het Jaar ook in 2019 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 10 december 2018 om 11:45
Muziekfeest van het Jaar - Screenshot YouTube

In december 2019 vindt het Muziekfeest van het Jaar weer plaats in de Ziggo Dome! De eerste namen voor de derde editie zijn bekendgemaakt.

Muziekfeest van het Jaar 2019

Liefhebbers van Nederlandstalige muziek opgelet! Op zaterdag 14 december 2019 vindt het Muziekfeest van het Jaar weer plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. Jan Smit staat als gastheer van het evenement ook in 2019 weer op het podium. Ook Glennis Grace en Rowwen Hèze treden tijdens de derde editie van het muziekfestijn op.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Muziekfeest van het Jaar

Tijdens het Muziekfeest komen levensliederen, Nederpop en kroeghits voorbij. Tijdens de show vinden onverwachte en bijzondere samenwerkingen tussen artiesten plaats. Zo traden in 2017 Willeke Alberti en Lange Frans op. Ook George Baker en Frans Duijts gingen een samenwerking aan.

Zelf zegt presentator Jan Smit het volgende over het muziekspektakel: “Het Muziekfeest van het Jaar blijft een bijzonder gezellig feestje, voor zowel de artiesten als het publiek. Alles en iedereen gaat deze avond arm en arm, mooi wat muziek kan doen!”

 

Bron: muziekfeestvanhetjaar.nl, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.