Don Henley geeft concert in Heineken Music Hall

Geschreven door op 4 april 2016 om 10:07

Amerikaanse singer-songwriter, producer en drummer Don Henley komt naar Nederland! De artiest staat in juni in de Heineken Music Hall Amsterdam.

Don Henley naar Heineken Music Hall

Don Henley, Amerikaanse singer-songwriter, producer en vooral bekend als drummer en co-leadzanger van de Eagles komt voor een concert naar Nederland! De muzikant staat op woensdag 22 juni namelijk in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 8 april in de verkoop vanaf 10:00 uur ’s ochtends. Tickets voor vrije zit- en staanplaatsen kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Deuren van de zaal gaan open om 18:30 uur ’s avonds en het concert zelf gaat van start om 20:00 uur ’s avonds.

Soloproject

Don Henley is naast mede-oprichter en leadzanger van de Eagles al in 1982 met zijn solocarrière gestart. De single Boys Of Summer van het album Building the Perfect Beast uit 1985 is direct een hit in de VS en levert Henley een Grammy Award op. Ook in Nederland blijkt het een klassieker met een jaarlijkse notering in de Top2000.

Afgelopen september verscheen Cass County, vernoemd naar de Texaanse streek waar Henley opgroeide. Beluister hieronder de single When I Stop Dreaming (ft. Dolly Parton!), wat afkomstig is van de nieuwe plaat.

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.