Prince eerst Amy Winehouse in Melkweg

Geschreven door op 25 juli 2011 om 13:48
Prince - Fotograaf jimieye - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Prince gaf gisternacht een verrassingsoptreden in de Melkweg. Niet verrassend was dat hij een eerbetoon gaf aan de net overleden Amy Winehouse.

Hij zong het nummer ‘Love Is A Losing Game’ ter ere voor zangeres die zaterdag op 27 jarige leeftijd overleed. Daarnaast duurde zijn optreden een dikke 2 uur. Prince deed de aanwezige een verzoek geen opnames te maken met hun smartphones of foto’s te maken. ‘This ain’t a photoshoot. It’s a party’, aldus Prince.

Kaarten voor het concert waren vanaf elf uur verkrijgbaar en kostte 100 euro per stuk. Eigenlijk zou de zanger in Oslo gespeeld hebben maar die show werd afgelast. Wellicht dat het te maken had met de aanslagen die Noorwegen onlangs te verwerken kreeg.

Ons landje lijkt Prince goed te bevallen ( of wij betalen gewoon goed ) want met dit optreden kwam het aantal optredens van het fenomeen in Nederland dit jaar op vier. Eerder viel hij te bewonderen op het North Sea Jazz festival waar hij iedere avond een andere show weggaf.

Ondanks het verzoek dat er niet gefilmd mocht worden hebben we toch nog een filmpje gevonden op Youtube, enjoy!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · Prince Nieuws