Volbeat vierde en laatste headliner voor Graspop 2018

Geschreven door op 7 december 2017 om 9:56
Volbeat - Fotocredits: Markus Felix (Wikimedia, license: CC BY SA 3.0)

Graspop heeft haar vierde en laatste headliner aangekondigd! Volbeat sluit de derde dag van het Belgische metalfestival af.

Graspop 2018 kondigt vierde headliner aan: Volbeat

Goed nieuws! Graspop heeft alle vier haar headliners rond! Het vierdaagse festival kondigde op 6 december haar vierde en laatste headliner aan: Volbeat. De Deense metalband sluit de derde dag van het festival, zaterdag 23 juni, af.

Headliners Graspop 2018

Met deze aankondiging heeft het Belgische festival alle vier haar headliners onthuld. De eerste dag, donderdag 21 juni, van het festival wordt afgesloten door het legendarische Guns N’ Roses. De vrijdag is voor niemand minder dan Iron Maiden, zaterdag staat Volbeat dus als afsluiter op het podium en op zondag is de eer voor metallegende Ozzy Osbourne.

Geweldige line-up

Niet enkel de headliners zijn aankomend jaar van buitenaards niveau, ook de rest van de tot nu toe aangekondigde line-up is om van te watertanden! Zo kondigde het festival onlangs nog de komst van grootheden als Avenged Sevenfold, Megadeth, Judas Priest en Parkway Drive aan.

Tickets

De verkoop voor combi tickets voor het evenement startte op 18 november. Nu het festival haar headliners rond heeft, kan ook de verkoop voor dagkaarten beginnen! De kaartverkoop voor de losse tickets start op zaterdag 9 december. De toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Bron: persbericht Graspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Volbeat Nieuws