Graspop 2018 gaat XL en maakt komst Guns N’ Roses bekend!

Geschreven door op 10 november 2017 om 12:54
Axl Rose & Slash (Guns N' Roses) - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Guns N’ Roses komt naar Graspop 2018! Ook maakte het festival bekend dat het komende zomer eenmalig ‘XL gaat’ en niet drie, maar vier dagen duurt!

Guns N’ Roses tweede headliner Graspop 2018

De tweede headliner van Graspop 2018 is onthuld! Het Belgische metalfestival maakte op vrijdag 10 november de komst van de legendarische hardrockband Guns N’ Roses wereldkundig. Eerder bevestigde de organisatie al de komst van een andere iconische rocker: Ozzy Osbourne.

Graspop XL

Graspop gaat XL! Tegelijk met de aankondiging van Guns N’ Roses, onthulde het festival tevens dat het in 2018 eenmalig een extra dag introduceert! Guns betreedt het podium op donderdag 21 juni, de eerste dag van het festival. Wist je trouwens dat de band aankomende zomer ook terug naar Nederland komt?

Graspop 2018 vindt plaats op 21, 22, 23 en 24 juni op de traditionele Stenehei in het Belgische Dessel. Tickets voor het vierdaagse festival gaan op zaterdag 18 november in de verkoop.

Graspop 2017

Dat Graspop niet vies is van grote namen, dat wisten we natuurlijk al! Zo wist het festival in 2017 ook al enkele enorme acts te strikken. Onder meer Rammstein, Deep Purple en Scorpions betraden in juni 2017 het Desselse podium. Artiesten Nieuws was er destijds bij!

 

Bron: Persbericht Graspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.