Gerard Joling duikt met fans in bed

Geschreven door op 28 maart 2010 om 21:30
Gerard Joling | Persfoto BME Bookings

Gerard Joling heeft zondagochtend met twintig fans het bed gedeeld. De zanger en alle aanwezige fans waren in pyjama gekleed en nuttigden samen een luxe ontbijt. De actie was een onderdeel van een prijsvraag van 100% NL.

Gerard Joling | Persfoto BME Bookings

Joling | Persfoto BME Bookings

Joling, zelf gekleed in een blauwe zijden pyjama, zei de sfeer erg goed te vinden. Toch onthulde de zanger er niet helemaal hetzelfde bij te liggen als thuis. “Meestal slaap ik in een onderbroek”, vertelde de zanger tegen Novum Nieuws. De prijswinnaars mochten vragen stellen en gezellig ontbijten met de zanger, die dit jaar zijn vijftigste levensjaar viert.

Alle fans kregen een gesigneerde single mee naar huis. Daarbij kregen de geluksvogels ook een echte Gerard Joling-zitzak. Verder werden de aanwezigen op een speciale voorvertoning van de nieuwe videoclip van ‘Ik Leef Mijn Droom’ getrakteerd. Het nummer kwam vorige week nieuw binnen in de Top 100 en behaalde meteen een derde plaats.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Gerard Joling Nieuws · Nieuws