Gerard Joling brengt ‘Goud & Nieuw’ naar de Ziggo Dome

Geschreven door op 30 september 2019 om 9:56
Toppers kerstshows, Gerard Joling (Cropped) - Foto: Arnhemcity12 - Wikimedia Commons (CC BY SA 4.0)

Gerard Joling komt in december met een gloednieuwe show naar de Ziggo Dome! De zanger sluit het jaar op extravagante wijze af tijdens ‘Goud & Nieuw’.

Gerard Joling sluit jaar af in Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Gerard Joling! De vrolijke zanger staat aan het einde van het jaar in de Ziggo Dome met zijn speciale eindejaarsshow ‘Goud & Nieuw’. Fans kunnen samen met Gerard het jaar in stijl afsluiten met de grootste hits van de feestdagen. ‘Geer’ betreedt het Amsterdamse podium op zaterdag 28 december.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“Ik kan niet wachten”

Op de website van de Ziggo Dome laat Gerard alvast weten dat hij erg naar de show uitkijkt: “Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.