Simply Red hoofdact bij Symphonica in Rosso 2017

Geschreven door op 4 november 2016 om 11:00
Simply Red - Foto: Payayita - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Simply Red speelt volgend jaar op Symphonica in Rosso in de Ziggo Dome! Dit werd door Marco Borsato bekendgemaakt in het tv-programma RTL Late Night.

Simply Red in concert

Op 25, 26 en 28 oktober 2017 kleurt de Ziggo Dome weer rood voor het jaarlijkse muziekevenement Symphonica in Rosso. De Britse band Simply Red geeft samen met Guido’s Orchestra een concert tijdens Symphonica in Rosso 2017. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Marco Borsato in het tv-programma RTL Late Night.

Kaarten voor Symphonica in Rosso

Kaarten voor Symphonica in Rosso zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair (uitverkocht) Tickets Secundair

Symphonica in Rosso

Het jaarlijkse muziekevenement Symphonica in Rosso bestaat alweer tien jaar. In 2006 was Marco Borsato zelf de hoofdartiest. In de jaren die volgden stonden er diverse internationale artiesten op het podium tijdens dit muziekevenement. Lionel Richie, Diana Ross en Sting waren al te zien tijdens Symphonica in Rosso.

Maar ook diverse Nederlandse artiesten zoals Paul de Leeuw, Nick en Simon, Anouk en Doe Maar mochten het publiek vermaken in een roodgekleurde concertzaal.

Symphonica in Rosso is een van de grootste muziekevenementen van het jaar. De combinatie van indrukwekkende optredens en de kleur rood zorgen ieder jaar weer voor veel vermaak bij zowel jong als oud!

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.