Hit Of Shit: Miley Cyrus releast nieuwe single van album ‘Younger Now’

Geschreven door op 25 september 2017 om 11:56
Miley Cyrus - Foto: Publiek domein (Wikimedia - Mass Communication Specialist 3rd Class Casey J. Hopkins/Released)

Miley Cyrus heeft een nieuw nummer uitgebracht! De Amerikaanse zangeres kwam op 21 september met ‘Week Without You’ van haar nog niet uitgebrachte album ‘Younger Now’. 

Miley Cyrus – Week Without You

Niemand minder dan Miley Cyrus heeft een nieuw nummer uitgebracht genaamd ‘Week Without you’! De track is afkomstig van Miley’s opkomende nieuwe album ‘Younger Now’. Het nummer is door Miley zelf geschreven en geproduceerd, samen met de Amerikaanse producer Oren Yoel

‘Younger now’

Miley’s nieuwe album ‘Younger Now’ wordt op 29 september 2017 uitgebracht. Het is alweer het vijfde studioalbum van Cyrus en is de opvolger van haar album ‘Bangerz‘ uit 2013. Eerder dit jaar bracht Miley twee andere tracks van het nieuwe album uit: ‘Malibu’ en ‘Younger Now’.

De videoclip van ‘Malibu’ was binnen enkele maanden 300 miljoen keer bekeken op Youtube. In de video die ze voor ‘Younger Now’ uitbracht eerde de zangeres Elvis.

Miley Ray Cyrus

De Amerikaanse zangeres Miley Ray Cyrus is geboren op 23 november 1992 in Nashville, Tennessee. Als kind had ze al rollen in verschillende televisieseries, maar kreeg pas naamsbekendheid in 2006 als Hannah Montana. In 2007 bracht ze haar eerste studioalbum uit, genaamd ‘Meet Miley Cyrus‘. Momenteel heeft de zangeres al vijf albums op haar naam staan en bijna 30 miljoen verkochte tracks.

Hit Of Shit?

Wat vind jij van dit nieuwe nummer? Is het een hit of complete shit?

Bron: Youtube, persbericht Zusje de Boer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.