Van Dik Hout met nieuwjaarsconcert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 26 juni 2017 om 13:05
Van Dik Hout - Bron: YouTube

De Nederlandse popgroep Van Dik Hout komt traditiegetrouw naar Amsterdam voor een nieuwjaarsconcert! Op vrijdag 5 januari 2018 is de band te zien op het podium van Paradiso.

Van Dik Hout naar Paradiso

Op vrijdag 5 januari 2018 zijn de muzikanten te bewonderen in Paradiso Amsterdam. Van Dik Hout maakt al twintig jaar lang Nederpoprock met Poëtische teksten.

Tickets voor de show

De kaartverkoop start vrijdag 30 juni 2017. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Zijn de concertkaarten niet (meer) beschikbaar? Kijk dan hier.

Doorbraak

De doorbraak van Van Dik Hout komt in mei 1994 wanneer de single ‘Stil in mij’ een grote hit wordt. Het titelloze album van de groep Van Dik Hout werd in die tijd goed verkocht. Zo werden er 100.000 exemplaren verkocht. Naast ‘Stil in mij’ waren er ook nog andere grote hits, onder andere: ‘Alles of niets’, ‘Meer dan een ander’ en ’s Nachts in mijn dromen’.

In 2011 kwam het 7de studio album ‘Leef’ uit.  In 2014 was het 20 jaar geleden dat de hit ‘Stil in mij’ uitkwam. In dat jaar is er een twintigjarige jubileumtour geweest. In Paradiso was de nieuwe plaat ‘Alles wat naar boven drijft’  aangekondigd en op 15 januari zijn de pop idolen van vroeger weer te zien in Paradiso.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.