Live Review: Acts trappen dak van Paradiso tijdens ‘Get Fired! Or Die Hired’

Geschreven door op 9 juni 2017 om 14:50
artiesten en bands promoten, Logo Artiesten Nieuws - Zwart Groot (ArtiestenNieuws)

Dat er talent van het Conservatorium van Amsterdam komt wisten we natuurlijk al, maar op elk eindexamenfeestje wordt dat nog maar extra bevestigd.

Get Fired! Or Die Hired in Paradiso

Woensdag 7 juni vond in de kleine zaal van Paradiso het examenfeestje van Sebastiaan van Ravenhorst, Dennis Out en Dan Huijser plaats. Met het thema ‘Get Fired! Or Die Hired’ nemen ze ontslag van het Conservatorium.

Acts blazen dak van Paradiso

Vier verschillende acts gaan het dak van Paradiso trappen tijdens Get Fired! Or Die Hired. De avond begint met Santa Elena, het project van Dan, waarbij de drummer zingt want dat bleek bij andere bands ook te werken. Gelukkig werkt het bij Santa Elena ook, denk aan liedjes over eenden angst en heerlijke dansbare indiesongs.

Tweede act is het project van Sebastiaan van Ravenhorst, Van Common. Wij van Artiesten Nieuws vonden de naam alleen al een succes, maar de muziek en de performance klopt er ook nog bij en de zaal swingt mee. We hopen dat we meer van Van Common gaan horen en snel ook! Hebben we daarbij even geluk dat de videoclip voor ‘This Afternoon’ onlangs uit kwam. Het is lang geleden dat we een videoclip zagen die zo goed aansluit op de muziek.

Derde act van de avond is The Little Years. Gave indiepop waarop we met zijn allen moeilijk stil kunnen staan. Waarna Blupaint het feestje compleet maakt met hun swingende nummers en meezingbare teksten. Laatstgenoemde band werd door single ‘Save Me’ in 2016 nog uitgeroepen tot ‘3FM Serious Talent’!

Kleine Zaal geniet

De kleine zaal stond vol en genoot zichtbaar van de jongens die vol enthousiasme en liefde voor de muziek het podium beroerden. Met achten studeerden ze af. Sebastiaan, Dan en Dennis zijn klaar voor de rest van de wereld. Of in ieder geval, de rest van de wereld is klaar voor hen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.