Boef en Dylan Haegens eerste namen voor nieuwe Blitz festival

Geschreven door op 9 juni 2017 om 14:41
Blitz festival poster (mail Sam Reneerkens)

Op zondag 24 september vindt de eerste editie van het nieuwe Blitz teen festival in Landgraaf plaats. De eerste namen zijn inmiddels bekend!

Blitz festival poster (mail Sam Reneerkens)

Blitz festival poster

Boef en Dylan Haegens eerste namen Blitz

Rapper Boef en YouTuber Dylan Haegens zijn de eerste grote bevestigde namen voor het nieuwe jongeren festival genaamd Blitz. Het doel van dit nieuwe festival is om geld op te halen voor de organisatie 1000Children.

Gio, F1rstman of Rapper Sjors?

Bezoekers van het festival kunnen via de website stemmen op welke artiest ze het liefst nog op het festival zien. In aanmerking komen YouTuber Gio, F1rstman, Rapper Sjors, Jairzinho en Two Crooks. Volgens de laatste resultaten lijkt Gio favoriet te zijn met 31% van de stemmen. Of Gio uiteindelijk ook naar Landgraaf komt moeten we nog eventjes afwachten.

Naast Boef en Dylan Haegens zijn ook dj Yassco en dj Fenomeno aanwezig bij het evenement. Hoe de rest van de line-up er uit gaat zien is nog onduidelijk.

Dylan Haegens en Boef

Dat Boef en Dylan Haegens grote namen zijn mag wel duidelijk zijn. Rapper Boef, die oorspronkelijk uit het Franse Aubervilliers komt, brak alle records met zijn hit ‘Habiba’. Het nummer is de hit die onderhand wel bij elk feestje gedraaid wordt. Boef won de 3FM award voor Beste Video en zijn hit is inmiddels meer dan 28 miljoen keer bekeken op YouTube.

Ook Dylan Haegens mag zich inmiddels flink beroemd noemen. De Noord-Limburgse vlogger breekt alle records op YouTube, volgde de theateropleiding en is naast film- en videomaker ook acteur. Dylan beheert maar liefst twee YouTube kanalen, won de Zapp Live award voor Beste YouTuber en heeft maar liefst 1,1 miljoen abonnees op YouTube. Dylan liet een persoonlijke boodschap achter voor alle bezoekers van het festival.

Kom in actie en win een meet & greet!

Het is ook mogelijk om zelf in actie te komen voor het festival. Je kunt je klas, vriendengroep, familie of sportclub opgeven om mee te doen aan een actie voor 1000Children. Kaartjes kosten dan geen € 17,50 maar slechts € 5,-. Als je meedoet maak je ook nog eens kans op een meet & greet met Dylan Haegens en Boef!

Blitz zoekt talenten en vloggers

De organisatie van Blitz zoekt nog naar jonge talenten die gedurende het festival willen optreden op het grote podium. Daarnaast is het ook mogelijk om voor Blitz te gaan vloggen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je een video van 30 seconden maken waarin je de organisatie vertelt waarom jij de nieuwe vlogger van Blitz moet worden. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar info@marco-redd.nl.

Tickets voor het festival

Kaarten voor het festival  kosten € 17,50 en zijn te koop via de officiële site van Blitz. Het festival vindt plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf en is bedoeld voor jongeren van 11 tot 16 jaar, maar ouders zijn natuurlijk ook welkom. Al het opgehaalde geld gaat naar het goede doel 1000Children. Meer informatie over dit bijzondere nieuwe festival is te vinden op de website en Facebook pagina van Blitz.

Bron: Blitz

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Festivals · Nieuws