Slaves voor concert naar Nederland

Geschreven door op 29 augustus 2016 om 10:48

Punk is dead? Niet als het aan Slaves ligt! Het Britse duo brengt in november de sfeer van eind jaren ’70 weer terug in Amsterdam!

Slaves concert

Good news: de Britse band Slaves komt voor een concert naar Nederland! De rauwe punkband brengt op maandag 31 oktober in Melkweg Amsterdam de punksferen van eind jaren ’70 terug.

Slaves kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 2 september om 10:00.

Take control

Ze zijn nog geen 25 jaar, maar ze domineren al een tijdje de playlists van BBC. Laurie Vincent en Isaac Holman vonden elkaar in het bandjescircuit van Kent, en vormden in 2013 een band. Ze brengen de traditie van keiharde Britse punk terug in een nieuw jasje, met één elektrische gitaar en een gestripte drumkit.

Vlak voordat ze naar Amsterdam komen, komt hun tweede album Take Control uit. Het album heeft invloeden van Joy Division tot Refused, maar je hoort vooral waar ze zelf zin in hebben. Punk is alive!

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.