Liam Gallagher feliciteert broer Noel: “Ik hou van hem”

Geschreven door op 1 juni 2017 om 14:11
Liam Gallagher en Noel Gallagher (eigen creatie) - Originele foto's: Alexander Frick (Wikimedia, CC BY 2.0) en Christopher Johnson (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Wie had dat gedacht! Liam Gallagher heeft laten weten dat hij van zijn broer Noel houdt! Dit onthulde de zanger in gesprek met het Britse ‘Radio X’.

Liam Gallagher over broer Noel: “Ik hou van hem”

Wie had dat nog voor mogelijk gehouden! Liam Gallagher heeft toegegeven toch van zijn broer Noel te houden, ondanks alle haat en nijd over en weer! Dit onthulde de oud-Oasis frontman, die inmiddels aan een solocarrière is begonnen, op 1 juni in gesprek met het Britse Radio X.

Het radiostation vroeg Liam naar een tweet die hij op 29 mei de wereld in slingerde, waarin hij zijn broer feliciteerde met zijn vijftigste verjaardag:

“Ik moest het van mijn moeder doen,” grapt Liam. “Nee, grapje. Dat heeft ze niet gezegd, ik zweer het. Nee, ik werd wakker, met alle gebeurtenissen in Manchester, en ik dacht: ‘Weet je wat? Ik ga het doen. Gefeliciteerd.’ En daarbij, ik wilde iedereen er even aan herinneren dat hij een oude lul is nu. Weet je wel, aan die 1,6 miljoen volgers. Mensen zeiden: ‘Wat? Hij is al 50?’ Ik dacht: ‘Jep. Dat is hij zeker'”

Toch kwam de felicitatie recht uit zijn hart, zo laat Liam weten: “Maar weet je, ik meen het wel. Hij is mijn broer, man. En ik hou van hem. Ik wens hem het beste, man.”

Liam Gallagher op Pinkpop

Ondertussen is Liam eindelijk aan zijn solocarrière begonnen! Op 30 mei stond de oud-frontman van Oasis en Beady Eye voor het eerst solo op het podium. Desondanks doken onlangs toch weer geruchten over een mogelijke Oasis-reünie op.

Op maandag 5 juni staat Liam op het podium van Pinkpop in Landgraaf, voor zijn eerste Nederlandse solo optreden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.