Paul Weller voor viertal shows naar o.a. Paradiso en Doornroosje

Geschreven door op 23 oktober 2019 om 13:55
Paul Weller - Foto: persfoto De Oosterpoort, Groningen

In mei 2020 geeft Paul Weller een reeks concerten in Nederland! De Britse singer-songwriter treedt onder meer op in Amsterdam, Nijmegen, Tilburg en Groningen.

UPDATE 15-11: Paul Weller heeft een extra show in Paradiso aangekondigd! ‘The Modfather’ betreedt het Amsterdamse podium ook op dinsdag 2 juni 2020.

Paul Weller naar Nederland

Paul Weller komt terug naar Nederland! de voormalige frontman van ‘The Jam’ geeft in mei 2020 maar liefst vier concerten bij poppodia verspreid door het land. Tijdens de shows kunnen fans, naast klassiekers als ‘Wildwood’, You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’, bovendien onbekendere nummers uit het rijke oeuvre van de Brit verwachten.

Bekijk hieronder een overzicht van de speeldata- en locaties:

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn vanaf vrijdag 25 oktober 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier!

Carrière

Paul Weller breekt in 1972 door als gitarist en frontman van punkband The Jam. Daarnaast kennen we de singer-songwriter van het soul-jazz collectief ‘The Style Council’. In zijn zoektocht naar meer muzikale vrijheid, besluit Weller op enig moment aan zijn solocarrière te werken, met veertien solo-albums als resultaat.

 

Bron: Paradiso, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.