Metalband Amaranthe releaset nieuw album ‘Helix’

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 17:00
Amaranthe - Helix (albumcover)

Amaranthe is terug met nieuwe muziek! De Zweedse metalband bracht op vrijdag 19 oktober zijn vijfde studioabum uit, getiteld ‘Helix’.

Amaranthe releaset nieuw album ‘Helix’

Goed nieuws voor fans van Amaranthe! De Zweedse metalband, die bekend staat om zijn bijzondere, moderne sound, bracht vandaag een nieuw album uit! Het nieuwste werk van de rockers, ‘Helix’, is per direct verkrijgbaar en beschikbaar op de bekende online (streamings)diensten!

Ook op deze nieuwe plaat komt de uit Göteborg afkomstige band weer regelmatig verrassend uit de hoek. Elementen van melodieuze metal, death metal, metalcore, elektronische pop en zelfs dance worden vakkundig gemixt tot een buitenaards en nog altijd even zwaar klinkend geheel!

Tracklist

Het nieuwe album van de Zweedse metalmachine bevat de volgende twaalf tracks:

 1. The Score
 2. 365
 3. Inferno
 4. Countdown
 5. Helix
 6. Dream
 7. GG6
 8. Breakthrough Starshot
 9. My Haven
 10. Iconic
 11. Unified
 12. Momentum

Amaranthe in Nederland

Bevalt het nieuwe album jou wel en zou je de muziek maar wat graag live willen horen? Dat kan! Amaranthe kondigde onlangs een show in het Nijmeegse Doornroosje aan, samen met de bands Follow The Cipher en Warkings. Tickets voor deze show, die op donderdag 31 januari 2019 plaatsvindt, gingen vandaag in de verkoop.

Maar voor het zover is, heeft de band eerst nog een andere show in Nederland op het programma staan! De Zweedse rockers reizen op zondag 11 november naar Eindhoven voor een show in de Effenaar, samen met powermetalband Powerwolf. Tickets voor deze show zijn helaas uitverkocht.

 

Bronnen: Spinefarm Records, Twitter @amaranthemetal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...