Ed Sheeran wil nog dit jaar meedoen aan Carpool Karaoke

Geschreven door op 12 januari 2017 om 17:18
Ed Sheeran - Foto: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)r

Carpool Karaoke kennen we inmiddels allemaal wel. Nu heeft singer-songwriter Ed Sheeran aangegeven tijdens een interview in een radioshow van Capital FM dat hij dit jaar graag mee wil doen aan Carpool Karaoke!

Ed Sheeran wil meedoen aan Carpool Karaoke

Tijdens het interview bij Capital FM vertelde Ed dat hij dit jaar nog een Carpool Karaoke wil meemaken. Hij deed dan ook een opvallende uitspraak: “Het doel is dat je je eigen nummers zingt, maar dat lijkt me erg ongemakkelijk. Ik wil wat awkward en dirty nummers gaan zingen, zoals Booty Hoes.”, aldus Ed Sheeran.

Een opvallende en onverwachte uitspraak van de 25-jarige zanger. Wij zijn erg benieuwd naar de Carpool Karaoke die ongetwijfeld erg hilarisch gaat worden!

Nieuw album

Ed Sheeran is weer helemaal terug van weggeweest! Op nieuwjaarsdag kondigde hij aan dat er nieuw materiaal aan kwam. Vrijdag 6 januari was het dan zo ver, hij bracht toen maar liefst twee nieuwe nummers inclusief lyric video uit. Daarnaast werd donderdag 12 januari de releasedatum van zijn nieuwe album ÷ (Divide) bekend gemaakt.

YouTube player

Bron: Capital FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws