Soldaat van Oranje verlengd tot eind mei 2019

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 15:54
TheaterHangaar op vliegveld_Valkenburg (Soldaat van Oranje) - Fotocredits: Pvt Pauline (Wikimedia Commons)

De laatste show van Soldaat van Oranje is nog niet in zicht! Het theaterstuk is wederom verlengd en is tot en met mei 2019 te zien.

Soldaat van Oranje verlengd

Soldaat van Oranje is wegens succes opnieuw verlengd met vier maanden! De einddatum voor de langstlopende musical van Nederland stond eerst gepland in januari 2019. Het theaterstuk is nu te zien tot eind mei 2019 in de TheaterHangaar te Katwijk. Deze nieuwe speelperiode is exclusief bekendgemaakt aan de nieuwsbrieflezers, voor wie de voorverkoop op 18 oktober 2018 van start is gegaan.

Kaartverkoop

Reguliere tickets voor de nieuwe shows gaan op maandag 22 oktober 2018 in de verkoop. Kaarten voor alle voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website van de musical. Uitverkocht? Kijk hier.

Koninklijke onderscheiding

Op 10 oktober 2010 vond de allereerste voorstelling van Soldaat van Oranje plaats en de musical bestaat daarmee inmiddels acht jaar. Na afloop van de jubileumvoorstelling op 10 oktober 2018, is theaterproducent Fred Boot benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Bekijk de uitreiking hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Eventim, soldaatvanoranje.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.