John West in 2019 terug naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 19 september 2018 om 12:54
John West - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Richard Broekhuijzen - (CC BY-SA 4.0)

John West komt in april 2019 terug naar 013 in Tilburg. Het concert wordt, naar eigen zeggen, nog grootser aangepakt dan zijn voorgaande shows in het poppodium.

John West terug naar 013

Op vrijdag 5 april keert John West onder de naam ‘John West Live!’ terug naar poppodium 013 in Tilburg. Het is niet de eerste keer dat de zager op de mainstage van het Tilburgse poppodium stond. Deze keer pakt de volkszanger het echter nog grootser aan van voorheen. Onder begeleiding van zijn achtkoppig orkest ‘East’ betreedt de Hagenees aankomend voorjaar het podium. Op de website van het poppodium staat dat West nog even geheim houdt hoe de avond er precies uit komt te zien. Wel belooft de zanger dat het een fantastische avond vol verassingen wordt.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert van John zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster en het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

John West

De Nederlandse zanger zit al meer dan tien jaar in het vak en heeft meerdere hits op zijn naam staan. De artiest heeft met zijn track ‘Wit Zwart‘  in 2017 zelfs een Buma Award gewonnen voor ‘Meest Gestreamde Track’. Ook dit jaar is West weer genomineerd voor een Buma Award. Dit keer met zijn single ‘Een Dag Zonder Jou. Deze keer is de Nederlandse zanger genomineerd in de categorie ‘Meest gedraaid in de Nederlandse horeca – Hollands‘.

YouTube player

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.