Chris Isaak na afwezigheid van vijf jaar terug naar Nederland!

Geschreven door op 7 juni 2017 om 10:35
Chris Isaak - Foto Xrayspx (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Na lang wachten is het eindelijk zover: Chris Isaak komt terug naar Nederland! Op vrijdag 3 november staat de Amerikaanse rocker op het podium van 013 in Tilburg.

Chris Isaak naar 013

Chris Isaak komt eindelijk terug naar Nederland! Na een afwezigheid van maar liefst vijf jaar is de rocker terug met een exclusieve show in poppodium 013 in Tilburg.

Tickets voor de show

Tickets voor de exclusieve show gaan op zaterdag 10 juni in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster!

 

‘Wicked Game’

De 60-jarige Amerikaan bracht in 1985 zijn eerste album ‘Silvertone’ uit. Twintig jaar later, in 2015, kwam Isaak met zijn twaalfde en voorlopig laatste album: ‘First Comes The Night’.

In 1990 scoorde Chris een enorme wereldwijde hit met zijn track ‘Wicked Game’. De single kwam van zijn derde studioalbum ‘Heart Shaped World’ en werd gebruikt in de film ‘Wild at Heart’, wat ervoor zorgde dat de track wereldwijd bekend werd. Het nummer behaalde de hitlijsten in maar liefst twaalf landen, waaronder de nummer 5 positie in de Nederlandse Top 40 en de eerste plek in de Belgische Ultratop 50.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.