Trijntje Oosterhuis viert 25-jarig jubileum in Ziggo Dome

Geschreven door op 19 september 2018 om 11:29
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr)

Trijntje Oosterhuis zit alweer vijfentwintig jaar in het vak. Reden voor een grootse viering in de Amsterdamse Ziggo Dome! Dit doet de zangeres geheel in stijl, namelijk in samenwerking met het Metropole Orkest.

Trijntje Oosterhuis naar Ziggo Dome

Op zaterdag 30 maart 2019 viert Trijntje Oosterhuis haar 25-jarig jubileum. Samen met de circa zeventig musici van het Metropole Orkest staat de zangeres op het podium in de Ziggo Dome Amsterdam.

Tijdens ‘Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest’ komen alle hits van de afgelopen vijfentwintig jaar voorbij. Op Instagram laat de zangeres weten dat haar vrienden, familie en collega’s ook langs zullen komen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert van Trijntje en het Metropole Orkest is per direct van start gegaan. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk hier.

Trijntje Oosterhuis

De Amsterdamse Trijntje is sinds 1973 bezig met muziek. Samen met haar broer Tjeerd vormde ze de band Total Touch. De popgroep scoorde een aantal hits, waaronder ‘Somebody Else’s Lover’. Hierna ging ze verder als succesvolle solozangers. Zo deed Oosterhuis in 2015 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk along’, waar ze niet verder kwam dan de halve finale. Ook maakte de artiest vijf jaar lang deel uit van de soulgroep Ladies of Soul. In 2017 verliet ze de vriendinnengroep.

 

Bron: Trijntje Oosterhuis, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.