Mary J Blige en Maxwell voor concert naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 20 juli 2016 om 11:28
Mary J. Blige - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Sandra Alphonse - (CC BY-SA 2.0)

Mary J Blige en Maxwell gaan op The King and Queen of Hearts World Tour en komen naar Nederland! Op 25 oktober staan de twee in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Mary J Blige concert

Goed nieuws voor de liefhebbers van R&B! Mary J Blige en Maxwell beginnen hun eerste co-headlining tour in oktober en een van de bestemmingen is Amsterdam! De hartenkoning en -koningin geven op dinsdag 25 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De aanvang is om 20:00.

Mary J Blige tickets

Tickets voor Maxwell en Mary J Blidge zijn online verkrijgbaar via de onderstaande ticketverkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

The Queen of Hearts

Mary J Blige staat ook wel bekend als de Queen of Hiphop Soul. Blige maakt een krachtige combinatie van moderne R&B met een rauw rapgeluid waardoor ze door de pers de nieuwe Chaka Khan of Aretha Franklin wordt genoemd.Volgens Maxwell staat Mary voor alles wat een vrouw is en komt ze op voor de alledaagse struggle en overwinningen van alle vrouwen.

De zangeres uit The Bronx in New York debuteerde in 1992 met het album ‘What’s the 411?’. De singles ‘Remind Me’ en ‘Real Love’ waren het begin van een carrière waarbij ze tot nu toe negen Grammy Awards heeft ontvangen, vijf American Music Awards en ruim 50 miljoen platen heeft verkocht. Haar langverwachte album komt dit najaar uit. Hieronder haar grote hit ‘Family Affair‘.

YouTube player

The King of Hearts

Maxwell heeft samen met mede-oprichters D’Angelo en Erykah Badu een essentiële rol gespeeld voor het geluid van de neo-soulbeweging. Geïnspireerd door artiesten zoals Prince, Marvin Gaye en Stevie Wonder maakte de soulzanger de meest ambitieuze R&B van zijn tijd. Zeven jaar na het album ‘BLACKsummers’night’ heeft hij het langverwachte album ‘blackSUMMERS’night’ uitgebracht. De twee albums zijn onderdeel van een drieluik. Hieronder het nieuwe nummer ‘Lake By the Ocean‘.

YouTube player

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.